Cel mai important motor de căutare online – Google, care deservește zilnic miliarde de utilizatori își surprinde audiența cu jocuri “ascunse” în majoritatea aplicațiilor (Căutare, Hărți sau Hangouts).
Pe lângă jocurile distractive, utilizatorii mai au la dispoziție o sumedenie de aplicații menite să însenineze chiar și cele mai încrețite frunți.
Pentru a participa la joc, utilizatorul trebuie doar să tasteze cuvintele cheie în bara motorului de căutare, iar apoi să acționeze aplicația. Astfel, nu mai este necesară descărcarea și instalarea aplicațiilor pe calculator / telefon, jocurile fiind inițializate direct în fereastra de căutare.
Unul dintre cele mai populare jocuri de cărți este Solitare. Utilizatorul trebuie doar să introducă cuvântul cheie anterior menționat, iar în fereastra motorului de căutare se va inițializa automat o partidă de cărți.
X și 0 este un alt joc menit să alunge plictiseala. Căutând după cuvintele cheie “x si 0” Google va inițializa automat o partidă. Utilizatorul are posibilitatea de a alege diferite niveluri de dificultate sau chiar să joace împotriva unui coleg.
Unul dintre cele mai celebre jocuri, promovate în special pe terminalele produse de compania finlandeză Nokia, este Snake. Aplicația se inițializează instant după ce cuvântul cheie este tastat in bara de căutare. Utilizatorul trebuie doar sa direcționeze șarpele simpatic spre fructul de culoare roșie, acumulând astfel puncte.
Pac-Man este unul dintre jocurile etalon ale anilor 80. Utilizatorul are misiunea de a colecta punctele galbene, evitând în același timp rivalii.
Accesoriul ce a înnebunit planeta în 2017, a fost transpus de Google în variantă online. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a acționa spinner-ul virtual, firește însă, că în acest caz experiența virtuală nu este la fel de interesantă ca cea reală.
Comentarii recente