Despre mine

jontech-001

Despre mine…

Mă numesc Ionuț Sandu, am 27 de ani și lucrez la o firmă de IT&C. Am absolvit la USAMV Cluj-Napoca, facultatea de Măsurători Terestre și Cadastru, iar momentan sunt masterand la Universitatea Tehnică Cluj Napoca, secția Ingineria Calculatoarelor. Ei bine, de unde legătura dintre IT și măsurătorile exacte…? (asta mă întreabă toată lumea).

Trebuie să recunosc că un mare aport (dacă nu decisiv) pentru înclinarea mea fata de tehnologie a avut-o fratele meu, Mircea, care m-a îndrumat și ajutat ori de câte ori am avut nevoie.

În acest vast domeniu al tehnologiei, nu poți trișa sărind de la o etapă la alta fără să parcurgi corect treptele de asimilare a cunoștințelor și exersarea acestora în mod practic, după cum a fost și în cazul meu. La început, mă situam cu mult sub nivelul de începător/noob/beginner. Insa, chiar dacă nu știam sa fac diferența între o placă RAM DDR2/DDR3 sau un cablu IDE/SATA, am ajuns ca odată cu timpul și orele petrecute studiind materiale, tutoriale, știri etc. să asimilez cunoștințe și să le deprind în mod practic aplicându-le la locurile de muncă.

Toate acestea, plus setea de a fi informat, m-au făcut să îndrăgesc acest univers tehnologic care este în continuă expansiune.

Mă simt foarte norocos pentru faptul că am oportunitatea extraordinară de a lucra în acest domeniu. Faptul ca am fost înconjurat de colegi foarte bine pregătiți din punct de vedere tehnic, ma ajutat foarte mult sa cresc profesional.

Pe acest blog vă voi prezenta ultimele noutăți tehnologice, știri, tips&tricks și păreri personale despre anumite produse.

În rest, mai sunt pasionat de motociclete (de stradă sau cross) si sport (cățărat, fotbal și drumeții cu cortul).

Mă puteți urmări pe Facebook-ul personal sau pe pagina jontech ro.

Pentru colaborări: ionut.sandu [at] jontech [.] ro