Despre mine

jontech-001

Despre mine…

Despre mine…

Numele meu este Ionuț Sandu, am 32 de ani și activez în industria IT&C. Am absolvit Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, la facultatea de Măsurători Terestre și Cadastru. Mulți mă întreabă despre legătura dintre domeniul IT și măsurătorile exacte…

Trebuie să recunosc că un rol crucial în orientarea mea către tehnologie l-a avut fratele meu, Mircea, care m-a ghidat și sprijinit de fiecare dată când am avut nevoie.

În acest vast domeniu al tehnologiei, este imperativ să parcurgi corect treptele de asimilare a cunoștințelor și să le exersezi în mod practic. La început, m-am situat sub nivelul unui începător, însă, cu timpul și cu orele petrecute studiind materiale, tutoriale și știri, am reușit să asimilez cunoștințe și să le aplic la locurile de muncă.

Aceste experiențe, împreună cu setea mea de a fi mereu informat, m-au făcut să îndrăgesc acest univers tehnologic în continuă expansiune.

Mă consider extrem de norocos pentru oportunitatea extraordinară de a lucra în acest domeniu. Colaborarea cu colegi bine pregătiți din punct de vedere tehnic m-a ajutat mult în dezvoltarea profesională.

Pe acest blog, voi aduce în atenția dumneavoastră ultimele noutăți tehnologice, știri, tips&tricks și opinii personale despre diverse produse.

În afara domeniului profesional, sunt pasionat de motociclete și de sporturi precum cățărări, fotbal și drumeții cu cortul.

Mă puteți urmări pe Facebook-ul personal sau pe pagina jontech ro.

Pentru colaborări: ionut.sandu [at] jontech [.] ro