Pixel 3 XL este raspunsul Google la iPhone X Plus si Note 9

Pixel 3 XL este urmatorul varf de lance pregatit de Google. Chiar daca device-ul nu a fost lansat oficial de gigantul din Redmond, pe site-urile specializate, au aparut primele imagini cu ceea ce pare a fi Pixel 3 XL.

Avand doar 7.9 mm grosime, si un display P-OLED cu diagonala de 6.2 inch, Pixel 3 XL se doreste a fi un device de top, concurand in mod direct cu iPhone X Plus si Note 9.

Privit de la exterior, Pixel 3 XL transmite cu adevarat senzatia unui terminal premium: carcasa aluminium, display-ul de dimensiuni generoase si sticla temperata ce protejeaza partea din spate.

Under the hood – echiparea hardware

Fiind un device de top, Google, a optat pentru componente de cea mai buna calitate. Astfel, puterea de procesare va fi asigurata de un cip cu opt nuclee (Snapdragon 845) alaturi de 6 GB memorie RAM.

Dispaly-ul de 6.2 inch, este capabil sa ofere o rezolutie de 1440 x 2960 megapixeli, avand o densitate de 494 a numarului de pixeli.

Camera principala, are 12 megapixei, cu deschidere focala f/1.8 si tehnologie PDAF & laser AF. Noua tehnologie permite focalizarea mai precisa si mai rapida a obiectivului incadrat.

Surpriza vine insa de la camera camerele secundara. Inginderii americani, optand pentru doua camere: cea principala, de 8 megapixeli cu deschidere focala f/2.2. Si cea secundara, care are rolul de a perfectiona selfi-urile capturate de utilizator.

Pixel XL 3 este echipat cu USB Type C, certificare IP 67 (rezistenta la apa si praf) si senzor de amprenta.

Mai multe detalii vom afla cu siguranta in cadrul prezentarii dedicate gazduite de Google ce va avea loc la finele lui Octombire.

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *