5 Metode prin care îți poți transforma telefonul într-un iPhone

transfer-data-from-android-to-iphone

Sursa: datas-recovery.com

Să pornim de la simpla premisă că nu îți permiți un produs Apple, dar vrei să ai unul, (sau cel puțin să semene). Mai jos aveți cinci modalități prin care vă puteți transforma telefonul Android într-unul care să semene cu iPhone.

 

1. Aplicația Espider Launcher

espier-launcher  Aceasta este una dintre cele mai recomandate aplicații, care îi pot oferi Androidului o interfață  asemănătoare și  la fel de fluidă ca a unui device Apple. Iconițele sunt foarte asemănătoare cu cele de la iPhone, au aceleași dimensiuni, iar design-ul și textul pot fi modificate. Poți de asemenea să creezi dosare și să accesezi bara de instrumente. Aplicațiile și umbrele acestora sunt perfect funcționale, îmbinându-se excelent, experiența de utilizare fiind una foarte plăcută.

2. Aplicația Hi Launcher iOS 7 Theme

hi-launcher

Cei de la dev Studio au lansat nouă interfață iOS7 care să însoțească aplicația iPhone 5 Launcher.

Va trebui să descarci mai întâi Hi Launcher iar mai apoi noua temă separat.

 

3. Aplicația jbOS7

jbos7Lansată ca un post pe MyColorScreen.com, jbOS7  îți va transforma fereastra principală într-una  identică cu a unui iPhone. Aceasta mai include două facilități interesante de design (Weather – Vremea și Calendar). Aplicația o poți găsi în Dropbox și este optimizată pentru Samsung Galaxy S3.

 

4. Aplicația Fake iPhone5

fake-iphone-5 Dacă nu ești fan iOS7 nu este nici o problemă, cineva s-a gândit și la nevoia ta! Această aplicație păstrează fidel trăsăturile sistemului de operare iOS5 (iPhone 4s). Potrivit dezvoltatorului, aceasta funcționează cel mai bine cu telefoanele din seria Samsung Galaxy.

Ține minte că nu toate iconițele sunt funcționale. Passbook, spre exemplu nu are acces la Android și vei fi redirecționat spre o reclamă.

 

5. Aplicația iOS 7 Lock screen Parallax HD

parallax-lockscreen-launcher   iOS7 Lockscreen Parallax HD oferă o imitație aproape perfectă pentru blocarea/deblocarea ecranului și bara completă de instrumente (Control Center toolbar) a sistemului iOS7.

Acestă aplicație va schimba doar modul de blocare/deblocare a ecranului, așa că va trebui combinată cu altă temă pentru a avea un iOS7 complet funcțional.

Dacă ți-a plăcut articolul apasă Like

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

4 Responses

  1. Gabriela Pop says:

    Am cumparat un ceas apple 3 si nu stiu cum sa fac conexiunea cu telefonul meu care este un samsung galaxi s 7.

  2. ionela says:

    vreau sa am tastaura scrisul emojurile zi tot ca si la iphone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *