G7 ThinQ – următorul vârf de lance din portofoliul celor de la LG

Așteptat să fie prezentat oficial pe data de 2 Mai – LG G7 ThinQ a “debutat” deja pe internet, reputate surse din domeniu distribuind fotografiile de presă.

Așa cum ne-am obișnuit deja, la majoritatea terminalelor de vârf care folosesc display infinity a fost introdus banda notch. Astfel, partea superioară a display-ului este demarcată de secțiunea care înglobează cameră secundară de fotografiat și difuzorul.

Se pot observa câteva modificări față de fratele mai mic (G6), astfel, camerele principale de fotografiat ale device-ului G7 ThinQ au fost repoziționate, fiind ainiate vertical.

Senzorul de amprentă își păstrează poziția centrală, fiind amplasat sub camerele de fotografiat.

O noutate ar fi apariția unui butonul dedicat asistentului virtual. Acesta este pozitionat sub butonul de volum (lateral stânga).

Tot la partea de design merită menționat faptul că LG a eliminat marcajele tipice seriei G, carcasa telefonului găzduind de acum doar logo-ul companiei LG.

Caracteristici tehnice

Puterea de procesare a terminalul cu diagonala display-ului de 6 inch (1440×2880 pixeli, 18:9 ratio aspect) este asigurată de un cip cu opt nuclee (4×2.7 GHz Kryo 385 Gold & 4×1.7 GHz Kryo 385 Silver) alături de 6 GB memorie RAM.

Memoria internă de 128 GB poate fi suplimentată până la 400 GB cu ajutorul cardului microSD.

Camera principală de fotografiat suportă 16 megaqpixeli și o deschidere focală de 1.5. Camera secundară are 8 mega pixeli.

Un aspect mai puțin plăcut ar fi acumulatorul de doar 3000 miliamperi.

Device-ul este certificat IP 68, fiind rezistent la apă și praf.

Încă nu au fost furnizate date cu privire la prețul de comercializare.

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *