(p) Întrerupătoare cu telecomandă de la case-smart.ro!

De la generația cu cheia la gât am ajuns la generația cu întrerupătoare cu telecomandă. Gadgeturile noilor generații ne surprind din ce în ce mai mult.

Nu ne-am fi așteptat niciodată de la un întrerupător la mai mult de cât să aprindă sau să închidă lumina. Totul era clar în mintea tuturor. Butonul on/off era atașat unui perete și de acolo, cine avea nevoie, acționa în consecință.

Dacă în adolescență am derulat casete cu creionul pentru a asculta pe repeat melodia preferată, nu pot sa îmi ascund entuziasmul generat de tehnologia care ne înconjoară viețile. Personal nu m-aș fi gândit niciodată că voi ajunge să acționez iluminat-ul din casă printr-o telecomandă.

Cei de la case-smart.ro m-au surprins cu varietatea de produse inteligente cu care au invadat piața. De la prize, la întrerupătoare cu telecomandă sau cu posibilitatea controlului prin wifi.

Exemple de întrerupătoare cu telecomandă

 • întrerupătoare cu telecomandă inclusă, simple, wireless cu touch de la Livolo.
 • întrerupătoare Livolo cu telecomandă, duble, cu touch și cu wifi.
 • întrerupătoare cu telecomandă, wifi, cu touch, din sticlă, de la Livolo, standard italian.
 • întrerupătoare duble wifi, cu touch, Livolo, din sticlă, standard italian.

De ce să le cumperi de la case-smart.ro ?

 1. Designul elegant – întrerupătoarele cu telecomandă din sticlă, oferă locuinței tale un aspect deosebit. Acestea se pot asorta cu plasmele, mobilierul sau cu alte elemente din casă.
 2. Pe site-ul case-smart.ro găsești cele mai mici prețuri de pe piață.
 3. Găsești o gamă largă de întrerupătoare cu telecomandă.
 4. Wi Fi –  Această funcție te ajută să poți controla întrerupătoarele  prin aplicații mobile și le poți programa să se stingă sau să se aprindă atunci când ai nevoie. Le poți folosi în loc de alarma gălăgioasă de la telefon dau chiar împreună cu aceasta.
 5. Dispun de control prin telecomandă. Lucru ce ajută foarte mult seara când ești obosit, sau pe timpul nopții dacă de exemplu vrei să aprinzi lumina pentru câte clipe. Nu mai este nevoie să cobori din pat somnoros. Iei telecomanda și aprinzi sau stingi lumina.
 6. Sunt accesibile la preț și au garanție 3 ani!
 7. Case Smart îți vine în ajutor cu instrucțiuni de instalare și sincronizare.
 8. Au oferte speciale pentru proiectele rezidențiale!
 9. Au și o aplicație cu același nume pentru ca tu să cumperi mai ușor.
 10. Poți descărca de pe site un catalog cu toate produsele pentru a le putea studia și atunci când nu ai acces la internet.

Este atât de simplu să comanzi de la case-smart.ro, descarci aplicația pe mobil și răsfoiești în voie!

 

 

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *