Vezi cum arată versiunea LOW-COST Samsung Galaxy S10

Galaxy S10e este răspunsul pregătit de Samsung pentru device-ul din curtea rivalilor de la Apple – iPhone Xr.

Conform ultimelor zvonuri apărute în presa specializată în leaks-uri, Galaxy S10e va fi device-ul de top comercializat de Samsung la un preț “low-cost”. Terminalul beneficiază de componente de ultimă generație. Astfel, device-ul va fi echipat cu display 5.8 Super Amoled, 6 GB memorie RAM, 128 GB capacitate de stocare, dual-camera, senzor amprentă și acumulator de 3100 mAh.

În premieră pentru device-urile oferite de gigantul sud-coreean, Galaxy S10 elimină complet notch-ul (bara superioară de demarcație) display-ului. În locul acestuia își va face apariția (în partea dreaptă sus) camera secundară, oferind astfel senzația unui Infinity-Display.

Altă diferență față de nava amiral Galaxy S10, ar fi poziționarea senzorului de amprentă. Senzorul va fi amplasat în butonul power on/off  (margine dreapta).

 

Un alt amănunt care merită menționat, ar fi faptul că inginerii sud-coreeni nu au renunțat la tradiționala mufa jack. Samsung optând să nu aleagă trendul impus de Apple și anume integrarea transmițătorului audio în mufa centrală USB – C.

Device-ul va fi disponibil într-o gamă relativ restrânsă de culori. Utilizatorii având posibilitatea de a alege între negru, verde, alb, galben și albastru. Terminalul va avea un preț aproximativ de listă de 750 de euro.

sursa foto

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *