De acum Instagram îți arată câte ore ai folosit aplicația

Instagram a anunțat o nouă caracteristică interesantă, menită să îmbunătățească productivitatea utilizatorilor.  

Compania achiziționată de Facebook a introdus o nouă categorie “Your Activity”- care include o serie de unelte menite să gestioneze, limiteze sau chiar să oprească temporar toate notificările aplicației. Caracteristica poate fi accesată direct din pagina profilului personal, utilizatorul având posibilitatea de a personaliza limitele și setările care înregistrează activitatea și timpul petrecut în aplicația de socializare.

Instagram face astfel un pas spre normalitate, dorind să protejeze utilizatorul, acesta având oportunitatea de a gestiona și mai eficient timpul petrecut în aplicație. Your Activity, realizează grafice interactive, cumulând timpul de peste zi petrecut în aplicație, oferind utilizatorului o serie de informații care au scopul de al conștientiza cu privire la timpul neproductiv petrecut pe telefon.

Marile companii de tech (Apple și Google) au lansat unelte independente care au același scop: productivitate îmbunătățită atunci când utilizăm smartphone-ul.

Instaram – Fun Facts:

  1. Instagram debutează la 6 Oct 2010
  2. Numele Instagram derivă de la “instant camera” și “telegram”.
  3. Cel mai fotografiat fel de mâncare este pizza, detronând astfel friptura sau sushi.
  4. Selena Gomez este cea mai urmărită persoană de pe Instagram, având nu mai puțin de 138 milioane de followers.
  5. Cel mai utilizat emoticon este inima

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *