Galaxy Tab S4 este raspunsul celor de la Samsung la Chromebook

Dupa aproape 18 luni de pauza, Samsung revine in sectorul tabletelor prezentând Galaxy Tab S4. Insa, in tot acest timp, piața a evoluat, device-urile de tip 2-in-1 (Chromebook si Windows) înlocuind in mare măsură tabletele Android, oferind o experiența de utilizare excelenta. 

Va reuși oare Samsung sa se impună pe piața device-urilor 2-in-1? Gigantul sud-coreean mizează încă pe tableta Galaxy Tab, prezentând vârful de lance – Tab S4.

Samsung Galaxy Tab S4 – Hardware

Primul lucru care iese in evidenta la aceasta tableta este display-ul. Având diagonala de 10.5 inch si un panou Super AMOLED, Galaxy Tab S4 mizează pe calitatea și fidelitatea impecabila de redare a imaginilor.

Cântărind doar 482 de grame și având o grosime de 7.1 milimetrii, Galaxy Tab S4 se dorește a fi competitorul Chromebook din punct de vedere al mobilității. O data conectat la tastatura, tableta se transforma într-un veritabil laptop, utilizatorul beneficiind de tot ecosistemul Google (internet, office, multimedia, email, jocuri).

Samsung nu renunța la accesoriul S Pen, revizuind estetica dar si capabilitățile pixului. Accesoriul este capabil de pana la 4096 de puncte de presiune, facilitând experiența hand-draw.

Puterea de procesare este asigurata de un cip cu opt nuclee (Snapdragon 835) alături de 4 GB memorie RAM. Capacitatea de stocare de 64 sau 256 GB poate fi extinsa pana la 400 GB cu ajutorul cardului microSD.

Tableta este echipata cu patru difuzoare Dolby Atmos, care oferă o experiența audio premium. Mai merita mentionate existanta mufei jack, a portului USB Type C, ce faciliteaza incarcarea rapida, precum si a camerei principale de fotografiat de 13 megapixeli cu deschidere focala de 1.9.

In cadrul marilor retaileri din state Samsung Galaxy Tab S4 se comercializează pentru suma de 650 de dolari.

sursa text si foto.

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *