Electric Castle 2018 începe mâine!

Artiști celebri vor asigura distracția la ediția din acest an a festivalului de la Castelul Bonțida. Trupa Class se reunește la Electric Castle, la 11 ani de la lansarea ultimului album. Iar cap de afiș la Electric Castle va fi artista britanică Jessie J.

Încă din octombrie 2017, 12.000 de abonamente au fost vândute pentru Electric Castle 2018. La ediția din acest an, artiștii vor cânta pe o scenă eco, alimentată 100 la sută din surse de energie regenerabilă.

Potrivit actualdecluj.ro, EcoStage este adusă din Franța și este alimentată cu curent care provine în proporție de 50 la sută de la panouri solare. Restul este acoperit de energia kinetică produsă printr-o instalație de două biciclete pe care publicul este invitat să pedaleze.

La Electric Castle 2018 vor avea acces gratuit cei ce pedalează, 250 de kilometri, până la Bonțida.
Încă de la prima ediție, din 2013, festivalul a fost nominalizat în fiecare an în finala European Festival Awards la categoria ”Cel mai bun festival de mărime medie”, alături de nume cu tradiție în Europa, .

A șasea ediție a festivalului Electric Castle debutează miercuri, 18 iulie, numită și „ziua zero’. Festivalul se întinde pe cinci zile, perioadă în care pe scenă vor urca nume mari din industria muzicală.

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *