Vezi cum arată cele mai noi filtre Snapchat

Pregătiți-vă pentru o serie nouă de filtre marca Snapchat

Populara aplicație de mesagerie multimedia Snapchat, își actualizează îndrăgitele filtre. Astfel, utilizatorii vor avea la dispoziție o serie nouă de “holograme” tri-dimensionale menite să aducă zâmbetul pe buzele tuturor destinatarilor.

Pe lână noile filtre (tatuaje cu motive florale, mască cosmică, hologramă aurită, emoji-uri de toate tipurile și chiar un porcușor zburător) Snapchat le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și crea sau personaliza propriile filtre.

Astfel, cu ajutorul unei aplicații third-party (Lens Studio) utilizatorii pot începe procesul de creație. Aplicația oferă posibilitatea de a crea filtre atât în varianta simplă (2D) cât și în varianta (3D). Snapchat spune că limita în dezvoltarea noilor filtre stă doar în imaginația utilizatorilor.

Compania recompensează cele mai reușite filtre, integrându-le direct în aplicația Snapchat la secțiunea “Descoperă”.

Pentru cine nu a aflat deja, Snapchat este o aplicație care permite utilizatorilor personalizarea imaginilor capturate de telefon, prin adăugarea de filtre hazlii. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a partaja în mod privat sau public imagini sau conținut video care se “distruge” automat după câteva secunde. Utilizatorii pot alege intervalul de secunde în care un mesaj partajat poate rămâne valabil.

Știai că? 

Înainte de a lansa Snapchat, dezvoltatorii au lansat alte 37 de aplicații care nu au prins la public.

Inițial, Snapchat se numea Picaboo.

Peste 100 de milioane de utilizatori folosesc aplicația zilnic.

Peste 1 miliard de snap-uri se partajează în fiecare zi.

Fotografiile sau conținutul video care prezintă băuturi sunt printre cele mai populare “snap-uri”.

 

 

sursa

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *