Vezi cum arată iPhone X “sub capotă”!

“Acesta este doar începutul. Apple reinventează telefonul”

Le data de 9 Iunie 2008, în cadrul unei conferințe, gigantul din Cupertino prezenta primul smartphone iPhone, schimbând pentru totdeauna modul nostru de interacțiune cu un telefon mobil. Suport pentru conținut media, aparat de fotografiat și telefon cu touchscreen – acestea au fost caracteristicile care au propulsat primul iPhone în topul vânzărilor.

După 9 ani, în care 17 versiuni de iPhone au fost lansate, Apple a prezentat în 2017  iPhone X, probabil visul cel mai înflăcărat al regretatului vizionar Steve Jobs: iPhone-ul cu display “infinit”.

iPhone-ul a parcurs un drum lung în această decadă, care a marcat redefinirea interacțiunii dintre om și device smart, însă puse “față în față” putem observa cât de mult seamănă actualul vârf de gamă de la Apple – iPhone X cu primul model prezentat în 2008 – iPhone 2G.

Pentru pasionații de gadget-uri prezentăm mai jos o galerie foto  iPhone X “tear down”

 

 

sursa foto

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *