OnePlus 6 – telefonul superlativelor! CPU 8 nuclee, 8 GB memorie RAM 256 GB

Contrar celorlalți producători care se limitează la a lansa un terminal principal pe an, chinezii de la OnePlus și-au obișnuit fanii cu două lansări anuale: principală, în primăvară și update în toamna aceluiași an.

Cum primăvara bate la colț, au apărut primele imagini și informații despre specificațiile tehnice al următorului vârf de gamă din portofoliu chinezilor – OnePlus 6.

Conform fotografiilor distribuite de surse reputate în domeniu, OnePlus 6 va “suferi” câteva modificări atât la partea de design cât și “sub capotă”. Astfel, terminalul va avea integrat un display infinity de 6.28 inch, Full HD+ (cu o delimitare pentru cameră și senzorul de proximitate în partea superioară). Exteriorul high end al terminalului (carcasă sticlă și detalii atent finisate) atestă calitatea premium a device-ului.

AndroidCentral notează că puterea de procesare a terminalului va fi asigurată de un cip cu opt nuclee – Snapdragon 850 alături de 8 GB (da, OPT) memorie RAM și 256 GB capacitate de stocare.

Camera camerele principală  sunt de acum poziționată în partea superioară a carcasei spate, camerele suportând rezoluții de 12, respectiv 20 mega pixeli. Sub camere este poziționat LED flash-ul și senzorul de amprente

Printre “minusuri” (în cazul în care actualele informații se confirmă) se pot număra:

Acumulatorul: doar 3300 miliamperi și lipsa certificării IP 68, adică, rezistența la apă și praf.

Asa cum obișnuiește, One Plus va comercializa device-ul de top la un preț extrem de competitiv: 750 $

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *