Huawei prezintă căștile wireless FreeBuds

Compania chinezească Huawei, recunoscută în domeniu pentru dezvoltarea terminalelor mobile ce seamănă izbitor de mult cu smartphone-urile produse Apple, a prezentat recent o pereche de căști wireless – FreeBuds.

Respectând tradiția, chinezii au copiat design-ul patentat de Apple la proprie căști wireless AirPods.  Până aici nimic nou, surpriza vine însă când vorbim de calitatea produsului dezvoltat de Huawei. Dacă de cele mai multe ori copia nu atinge nici pe departe calitatea obiectului original, în acest caz se pare ca inginerii de Huawei au reușit să ofere o surpriză.

Conform jurnaliștilor prezenți la evenimentul de lansare găzduit de Huawei, căștile nu dezamăgesc. Utilizatorii sau declarat încântați de înclinația, confortul și ușurința în a utiliza produsul. Ba chiar, jurnaliștii au lăudat forma in-ear care oferă un grad mare de izolare a zgomotului înconjurător, lucru care lipsește în întregime la căștile oferite de Apple.

Huawei promite o autonomie dublă a bateriei față de competitorii direcți, astfel, cu o singură încărcare, utilizatorul se va delecta cu conținut media aproximativ 10 ore.

Spre deosebire de AirPods (Apple), FreeBuds vor fi disponibile atât în nuanță de alb cât și negru.

 

Huawei va comercializa căștile pentru prețul de 159 euro, puțin mai mic față ce produs celor de la Apple  179.

 

 

sursa foto

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *