Winter is here? Nici o problemă! Puloverul acesta va face față cu brio!

Dacă în mijlocul verii insuportabile fanii celebrului serial TV Game Of Thrones au umplut internetul cu meme-uri care au ca mesaj central binecunoscuta remarcă “Winter is here”, am decis să vă prezint îmbrăcămintea care își propune să facă față cu brio sezonului rece.

Puloverul smart prezentat de compania PolarSeal își propune să îi ofere utilizatorului printr-o simplă atingere a unui buton confortul termic necesar sezonului rece.

Gândit să facă față cu brio anotimpului rece, puloverul integrează un circuit electric care va asigura o temperatură optimă pentru pasionații sporturilor de iarnă, alergătorilor sau de ce nu pentru simplii utilizatori care se încumetă să iasă la plimbare în perioada cu temperaturi negative.

Disponibil atât pentru bărbați cât și pentru femei, la o primă vedere puloverul smart nu se diferențiază față de articolele sportive obișnuite comercializate de magazinele de profil, însă atât partea inferioară cât și partea superioară este echipată cu rezistențe electrice care pot fi activate individual sau împreună, încălzind trupul în mai puțin de 10 secunde.

Producătorii au integrat în pulover un circuit capabil să ofere trei nivele de temperatură, care poate fi alimentat direct de la priză sau cu ajutorul unei baterii portabile. Odată încărcat, puloverul are o autonomie de 8 ore de funcționare, fiind perfect pentru o repriză de ski sau o tură mai lungă de alergat.

Puloverul va fi disponibil în trei culori: albastru, gri și negru, PolarSeal anunțând că primele comenzi vor fi onorate începând cu luna Noiembrie. Prețul de comercializare va fi de 169 $.

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *