Vezi cum arată soluția universală pentru transferul datelor între toate dispozitivele

Dacă dețineți mai multe dispozitive care rulează sisteme de operare distincte, știți deja că transferul de fișiere și date între ele este de cele mai multe ori un proces anevoios, fiindcă telefoanele, tabletele și laptopurile au sisteme de operare complet diferite. 

Compania Adam Elements dorește să vină în ajutorul utilizatorilor, prezentând cititorul de carduri multifuncțional iKlips. Dispozitivul este capabil să interconecteze toate laptopurile, smartphone-urile și tabletele indiferent de sistemul de operare, asigurând transferul datelor simplu și rapid.

Device-ul 3 în 1 are inclus un adaptor Lightning (iOS, Mac), USB (Windows) și microSD (Android). Dispozitivul dispune de asemenea de o extensie împletită a unui cablu de piele care va permite conectarea simultană a PC-ului și dispozitivului mobil, transferând la viteze mari în ambele direcții fișierele, gestionarea datelor realizându-se astfel mult mai rapid și mai eficient.

Așadar, entuziaștii fișierelor video (și nu numai) de mari dimensiuni (ex. video la rezoluție 4k) au de acum posibilitatea de a administra datele de pe diferite dispozitive cu ajutorul unui singur dispozitiv. Astfel se va elimina definitiv necesitatea celor trei cabluri și a conectorilor compatibili doar cu anumiți producători.

În plus, la nevoie,  iKlips se poate “transforma” într-un suport excelent pentru smartphone, dacă utilizatorul dorește să vizualizeze un clip video sau, de ce nu, chiar un film.

sursa foto

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *