Moto X4 – Vezi cum arată următorul vârf de lance de la Motorola

Odată cu lansarea Moto X, Motorola a intrat în cercul select al companiilor care produc telefoane high end cu sistem de operare Android. Însă americanii nu au urmat calendarul neoficial al producătorilor de top, sărind peste actualizarea vârfului de gamă anual în 2016.

Recent însă au apărut primele poze cu Moto X4, confirmând faptul că următorul vâr de lance pregătit de Motorola dorește a fi succesorul lui Moto X.

La o prima vedere la nivel al design-ului terminalul aduce mai degrabă a Samsung Galaxy S 7  – carcasa metalică și margini rotunjite, practic nici o linie distinctă care să îl scoată din anonimat.

Smartphone-ul are un display cu diagonala de 5.2 inch, cel mai probabil fiind acoperit de sticla oferită de Corning – Gorilla Class 5. Puterea de procesare va fi asigurată de un cip cu opt nuclee (Octa-core 2.2 GHz Cortex-A53) alături de 4 GB memorie RAM.

La partea foto, smartphone-ul plusează cu 2 camere principale – de 12 megapixeli cu deschidere f/2.0 și 8 megapixeli ce vor oferii calitate și claritate imaginilor efectuate. În plus, în mod similar ca și la iPhone 7 Plus, camera foto oferă opțiunea depth-efects. Adică, focalizarea subiectului central “în straturi” în raport cu fundalul, fapt ce crează impresia tri-dimensională.

Camera secundară, preferată de pasionații de selfie are 16 megapixeli și o deschidere focală de f/2.0.

Tot la categoria plusuri merită menționată bateria de 3000 miliamperi, ce va oferi device-ului autonomie pentru aproximativ două zile de utilizare în regim normal de funcționare și certificarea IP68 care confirmă rezistența smartphone-ului la apă (1.5 metrii adâncime) și praf.

Device-ul vine cu două echipări la nivelul capacității de stocare: 36 GB sau 64 GB. Ambele modele putând fi upgradate până la 256 GB datorită cardului microSD.

Mai multe detalii vom afla cu siguranță în cadrului IFA de la Berlin, unde Motorola va prezenta oficial următorul vârf de gamă din portofoliu în materie de smartphone.

sursa foto

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *