jontech.ro vă prezintă ultima fiță pentru hipsteri: tastatura și mouse-ul din bambus

Hipsterii corporatiști care vor să își impresioneze colegii la locul de muncă pot da lovitura într-un mare fel! Compania Smart Tech prezintă primul combo mouse și tastatură realizat din bambus natural.

Așadar, mult mai anostul mouse și tastatura neagră pot fi înlocuite cu un kit wireless din bambus natural menit să atragă privirile invidioase ale colegilor din birourile open space.

Wikipedia notează că bambusul este cunoscut ca arborele de fier, fiind o plantă cilindrică cu înălțimi de până la 25 metri, foarte rezistent, folosit ca material de construcție. Dintre toate plantele cunoscute, bambusul este planta arborescentă care crește cel mai repede (până la 1 metru pe zi).

Revenind la kit-ul dedicat hipsterilor, mouse-ul și tastatura sunt compatibile cu toate versiunile sistemului de operare Windows, raza de acțiune a nano receiver-ului fiind de 10 metri. Odată achiziționat, utilizatorul trebuie doar să alimenteze cu baterii standard tastatura și mouse-ul, instalarea software a echipamentului realizându-se automat la prima conectare a receiver-ului nano în portul USB al laptopului.

Dacă v-am stârnit curiozitatea, iar prețul de 45 dolari (plus transport) nu este un impediment, puteți comanda produsul de aici.

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *