iPhone 8 – Primele imagini de marketing “scăpate” de Apple

Odată cu încheierea sezonului cald, giganții din industria telecom se pregătesc să prezinte publicului larg vârfurile de lance în materie de smartphone-uri. Fie că vorbim de târgurile de profil IFA (Berlin), MWC (Barcelona) sau evenimente dedicate, companiile aduc la rampă cele mai tari device-uri smart cu care vor defila pentru următorul an.

Cu siguranță că cel mai așteptat eveniment al toamnei va fi prezentarea oficială a noului iPhone – iPhone 8. Apple a stabilit un trend, iar în țări precum America, chiar o religie. Oamenii stau zile în șir la cozi inimaginabile pentru a avea posibilitatea de a achizi’iona “sfântul Gral” în materie de smartphone.

Ultimele noutăți arată că următorul iPhone păstrează același linie minimalistă și elegantă, însă aduce câteva schimbări:

Un nou display OLED edge-to-edge, încastrat în marginile subțiri ale carcasei, oferind senzația de continuitate “infinită”. Zvonurile arată că Apple a comandat de la rivalul numărul 1 – Samsung nu mai puțin de 70 milioane display-uri OLED.

Butonul Home dispare, lăsând locul display-ului generos, care va prelua funcțiile de deblocare și navigare prin meniul contextual. Senzorul Touch ID va fi integrat direct în display-ul smartphone-ului.

Încărcare wireless – publicațiile de profil arată că acumulatorul noului iPhone va putea fi alimentat cu energie fără să mai fie necesară conectarea unui cablu. Tehnologia nu este nouă, fiind deja implementată de Samsung la modelele Galaxy.

O nouă culoare – Blush Gold.

Conform zvonurilor, fabrica din Foxconn, care realizează asamblarea terminalelor, are o denumire nouă pentru următorul iPhone: Blush Gold care va fi disponibil în două variante de 64 GB și 128 GB.

Altă informație arată că Apple mărește capacitatea minimă de stocare de la 32 GB la 64 GB, astfel, fiind eliminate situațiile absolut hilare în care utilizatorii rămâneau rapid fără spațiu de stocare.

Așa cum ne-a obișnuit deja, Apple urmează sa anunțe oficial în Septembrie următorul iPhone, însă până atunci trebuie să ne mulțumim cu informațiile apărute în publicațiile de profil.

sursa foto

Ionut Sandu

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *