EC 2017 – Intro – Toate drumurile duc la Bonţida

Festivalul Electric Castle a fost organizat anul acesta cu gândul la ploaie.

PR-ul festivalului recomandă festivalierilor concertele şi evenimentele speciale din timpul zilei ce trebuie trecute pe lista fiecărui participant. Află cum va fi vremea pe perioada festivalului care începe poimâine la Castelul Banffy din Bonţida.

Organizatorii au pregătit scene acoperite care pot feri de ploaie circa 20.000 de fani. În plus au fost amenajați cca 20.000 de metri pătrați de pavaje speciale și o nouă structură a campingului. Pentru a veni ajutorul festivalierilor, organizatori au pregătit 20.000 de pelerine gratuite plus multe ale lucruri de făcut în timpul zilei. De la filme, sesiuni TED talks sau zeci de ateliere – reprezintă o parte din măsurile luate de organizatorii Electric Castle pentru a face viaţa fanilor mai interesantă în cazul în care va ploua.

Anul acesta bugetul festivalului se ridică anul la 4 milioane de euro, fiind așteptate aproximativ 20.000 de persoane pe seară.

Ghid de supravieţuire

Renate Roca Rozenberg, PR manager la Electric Castle a realizat un ghid care cuprinde câteva sfaturi pentru fanii EC

1. Trebuie să înţeleagă că va fi greu să fie primul între 20.000 de persoane, la cât ne aşteptăm în fiecare zi de festival. Atunci decât să te înghesui să fii primul la autobuz, să fii primul care iese din parcare, încearcă să fii om de gaşcă şi să-ţi dai seama că şi restul au venit la acelaşi festival ca şi tine.

2. Orice problemă ai, înainte să te plângi că nu reuşeşti s-o rezolvi, cere ajutor pentru că există suport şi echipă de stewarzi şi de tot ce vrei, dar dacă stai în maşină şi postezi pe Facebook că nu poţi să ieşi din parcare s-ar putea să nu te ajute aşa tare, ca şi cum ai ieşi din maşină şi a cere ajutor.

3. În ceea ce priveşte vestimentaţia în caz de ploaie, cizmele şi pelerinele sunt suficiente, pentru că e doar o ploaie. Fără umbrele. Acum vor fi foarte mult spaţii în care te poţi adăposti de ploaie. ”Noi vom pune la dispoziţie 20.000 de pelerine gratuite, dar recomandăm participanţilor să vină cu ele de acasă”, a explicat PR-ul. 4. Dacă poluă cu atât mai mult să nu vină cu maşina. Chiar dacă o să stea la coadă la autobuz, va fi mai interesant decât într-o coadă de maşini. În plus, autobuzele au prioritate la intrări şi ieşiri, deci maşina ta sigur nu va fi o prioritate.

5. Să ia în calcul faptul că dacă vor să ajungă la un anumit concert trebuie să fie cam cu o oră înainte de începere la intrarea în festival: până intri, până ajungi la scenă, poate vrei să-ţi mai iei şi o bere… Apoi, dacă vin din oraş, trebuie să ştie că în orele de vârf de trafic, adică seara de la 19.00 la 21.00, drumul de 35 de minute Bonţida-Cluj se poate face şi într-o oră şi un sfert.

sursa text

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *