iPhone 8 – A apărut primul video cu următorul smartphone pregătit de Apple

Chiar dacă mai sunt patru luni până la evenimentul de prezentare a următorului smartphone marca Apple, așa cum ne-am obișnuit deja, pe net au început să apară primele informații despre următorul iPhone.

Ultimul zvon vine de la o autoritate în domeniul “scurgerilor” – Benjamin Geskin, care prezintă un model dummy, adică un device care se presupune ca ar fi următorul iPhone 8, însă fără componente hardware. Dacă într-adevăr device-ul din video este real, acesta ne oferă o perspectivă destul de clară a următorului vârf de gamă produs de gigantul din Cupertino.

2017-05-25 12_56_56-Benjamin Geskin (@VenyaGeskin1) _ Twitter

iPhone 8 ar urma să revină la tradiția începută de Apple acum șapte ani (odată cu lansarea iPhone 4), readucând sticla în prim plan. Din video se poate observa faptul că sticla revine în partea din spate, astfel carcasa va fi acoperită integral de sticla pretențioasă la amprentele utilizatorului. Tot la partea din spate, se poate remarca schimbarea poziției camerei de fotografiat. Ca și la modelul actual – iPhone 7 Plus, rămân cele două camere de fotografiat, însă inginerii de la Apple au poziționat vertical cele două obiective.

Din video putem observa marginile exterioare de culoare argintie, însă Benjamin susține că modelul final va avea margini negre, care să continue linia display-ului negru. Și dacă tot am pomenit de display, iPhone 8 va integra un display “Infinity”, măsurând 5.8 inch eliminându-se astfel tradiționalul buton Home.

 

Benjamin mai arată că Apple urmează să prezinte trei terminale noi: iPhone 7s, iPhone 7s Plus și iPhone 8.

2017-05-25 12_54_25-Benjamin Geskin (@VenyaGeskin1) _ Twitter

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

1 Response

  1. Nu stiu care ar fi diferenta de greutate dar cred ca ar fi interesant daca ar folosi in loc de aluminiu, titaniu sau otel. Si mult mai interesant ar fi daca ar folosi safir pentru ecran. Anul trecut erau foarte multe zvonuri legate de folosirea safirului pentru ecrane dar cumva a disparut subiectul asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *