Tinder testează în secret o nouă versiune a aplicației dedicată milionarilor și vedetelor

Tinder-Select

Credeai că știi totul despre Tinder? 

Tinder, cea mai populară aplicație de dating online pregătește o nouă surpriză dedicată unui grup exclusivist de utilizatori. Tinder Select este un serviciu exclusivist ce funcționează doar pe bază de invitație. Astfel, doar utilizatorii din spuma societății (milionarii, vedetele și de ce nu, “bombele sexy”) vor avea acces la acest serviciu, delimitându-se de utilizatorii obișnuiți.

Tinder nu va lansa o aplicație independentă, ci mai degrabă un serviciu ce va fi disponibil ca o secțiune alăturată aplicației existente. Secțiunea se va activa automat atunci când o persoană primește o invitație din cercul persoanelor exclusiviste. Cu toate acestea, utilizatorii speciali vor continua să aibă la dispoziție “potrivirile” cu restul utilizatorilor obișnuiți.

Încă nu este clar care sunt criteriile pe care un utilizator trebuie să le îndeplinească pentru a fii invitat în grupul exclusivist, însă, potrivit TechCrunch, Tinder dorește să mențină un cerc relativ restrâns.

Tinder nu se află la prima încercare de a atrage persoane din rândul celebrităților și a clasei sociale de rang înalt. În 2014 compania a introdus regula profilelor verificate, aparent după ce unele celebrități au avut probleme cu utilizatorii care aveau profil fals.

Prevăd deja o isterie a „vedetelor” noastre care vor epata în noua categorie specială, diferențiindu-se clar de restul muritorilor de rând.

 

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *