PRIMUL șarpe din lume ce are pielea îndrăgitelor emoticoane virtuale smiley

2017-03-07 09_57_33-Emoji Ball Python! - YouTube

Garantat nu ați mai văzut așa ceva! Un pasionat și-a dedicat 8 ani din viață pentru a crește un șarpe unic. Pielea reptilei imită la perfecție îndrăgitele emoticoane virtuale “smiley faces”.

Justin Kobylka, un tânăr pasionat de reptile și genetică a selectat un piton căruia i-a impregnat în pielea albă trei emoticoane smiley. Modelele emoticoanelor au fost cauzate de mutațiile excesive la care șarpele a fost supus.

“Acesta este un Piton Lavender Albino, cunoscut sub numele de Dreamsicle.  Pitonii au uneori punctații circulare pe piele, însă 3 forme zâmbitoare se obțin foarte rar” se arată în descrierea video-ului.

Valoarea reptilei se ridică la peste 4500 de dolari, în condițiile în care un șarpe asemănător poate fi achiziționat pentru suma de 40 de dolari (SUA), însă tânărul a declarat că nu intenționează să comercializeze reptila unică.

Ce părere ai?

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *