Louis Vuitton – Carcasa care costă cât 7 telefoane iPhone noi

2017-03-09 18_47_47-Louis Vuitton made an iPhone case that costs seven iPhones - The Verge

Ultima “ciudățenie” vine din partea casei de modă franceze Louis Vuitton (nu, nu Luis Viton de la Dragonul Roșu!).

În timp ce majoritatea utilizatorilor cheltuiesc cel mult 100 de RON pe o husă pentru telefon, reputata companie de fashion tocmai a lansat o husă de telefon care costă de 7 ori mai mult decât cel mai scump iPhone produs de Apple.

Carcasă menită să protejeze telefonul în cazul unui contact cu obiecte contondente este realizată din piele de crocodil galbenă, iar prețul de comercializare este de nu mai puțin de 5.500 de dolari.

Casa de modă a lansat pe piață o serie de carcase intitulate Eye-Trunk, compatibile cu device-urile iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Prețurile însă sunt pentru “toate” buzunarele, doritorii având posibilitatea de a alege între carcase cu prețuri cuprinse între 1.180 și 5.500 de dolari. Un scurt calcul ne arată că cel mai exclusivist model valorează aproximativ 23.000 RON.

louis_vuitton_eye_trunk_for_iphone_7_monogram_canvas_technical_cases__M64479_PM2_Front_view

La această valoare, utilizatorii trebuie să ia în considerare în mod obligatoriu opțiunea de a achiziționa o altă carcasă de până în 100 de RON care va avea rolul de a proteja carcasa de 23.000 de RON, fiindcă ar fi păcat în cazul unui contact inevitabil al device-ului cu asfaltul, carcasă de mare fiță să primească o cicatrice de toată frumusețea, nu?

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *