Galaxy S8 – Vezi cum arată următorul device de top pregătit de Samsung

Samsung-Galaxy-S8-Leak (2)

Samsung intenționează să lanseze oficial următorul vârf de lance – Galaxy S8 – pe 29 martie, însă pe internet au apărut mai multe fotografii (ba chiar și o filmare) cu viitorul device de top din portofoliul sud-coreenilor.

Shashleaks a publicat o serie de fotografii cu modelele Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus, care dovedesc încă o dată intenția celor de la Samsung de a livra consumatorilor device-uri de top cu un design și componente premium.

Conform imaginilor, noile device-uri integrează tehnologia Infinity Display, adică ecranul “fără margini” se încadrează perfect în carcasa device-ului, panoul nemaifiind limitat fizic de marginile interioare ale carcasei.

Altă schimbare majoră, ar fi poziționarea senzorului de amprentă, acesta fiind mutat în partea din spate a carcasei. Tot la capitolul senzor, trebuie menționată integrarea în premieră a unui detector dedicat scanării irisului pe terminalele Galaxy.

Samsung-Galaxy-S8-Leak (1)

Nici butonul Home nu a scăpat, inginerii sud-coreeni renunțând la butonul fizic, integrând în mod asemănător celor de la Apple butonul direct în display-ul terminalului.

Se pot remarca liniile subțiri și eleganța noului terminal, iar în combinație cu Infinity Display, device-ul chiar arată beton!

Mai multe detalii vom afla cu siguranță în zilele următoare (noi confirmări și fotografii).

 

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *