WHAAATT?! A apărut primul device care transmite săruturile

kissenger_banner

Sărbătorile tradiționale pot fi adevărate „obstacole” pentru persoanele care își dedică prea mult timp la locul de muncă, dar care își doresc să fie alături de cei pe care îi iubesc. Device-ul Kissenger își dorește să fie o punte de legătură între îndrăgostiții aflați la distanță, transmițând cât se poate de real una dintre cele mai expresive forme ale afecțiunii intime: sărutul.

Numit după fostul mare secretar de stat al SUA – Henry Kissinger, device-ul este destul de simplu însă eficient. Fiind un pic mai mare în dimensiuni față de o husă care are rolul de a proteja smartphone-ul, device-ul are montat în partea inferioară un senzor de mare precizie „mascat” de o textură siliconată ce are rolul de prelua formele buzelor, transmițându-le destinatarului.

 

kissinger

Cum funcționează ?

Îndrăgostiții sunt nevoiți să conecteze smartphone-ul la dispozitiv, partajând în acest fel informațiile preluate de senzorii amplasați în spatele texturii de silicon. Astfel, după ce este realizată conexiunea dintre dispozitive, fiecare utilizator are posibilitatea de a trimite sau recepționa unul sau mai multe săruturi.

Dezvoltatorii device-ului mai spun că dispozitivele colectează un set de informații adiacente, cum ar tensiunea arterială sau ritmul cardiac al utilizatorilor din momentul în care folosesc aparatul. Datele obținute sunt interpretate de cercetătorii care își doresc să afle dacă utilizatorii au parte de aceleași emoții atunci când folosesc device-ul ca și în cazul unui sărut tradițional.

Deocamdată dispozitivul se află doar în faza de testare, dezvoltatorii ferindu-se să precizeze data la care acesta va fi lansat pentru publicul larg.

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *