Gear 3 este cel mai nou smartwatch din portofoliul Samsung

gear-3-1

“Samsung Gear 3 reprezintă accesoriul smart ideal pentru persoanele aflate mereu în mișcare, care nu privesc niciodată înapoi” – cam așa sună sloganul afișat pe site-ul oficial Samsung.

Gear 3 poare a fi “compromisul” perfect pentru utilizatorii care își doresc un accesoriu smart ușor purtabil, pe care îl pot utiliza cu brio atât la locul de muncă, în viața cotidiană sau atunci când practică activități sportive. Datorită carcasei exterioare ce oferă o rezistență sporită dar și design-ului atrăgător, smartwatch-ul se va adapta perfect la activitățile de tip Work, Play și Fitness&Health.

Device-ul este disponibil în două modele: the frontier – cu aspect de tip military și carcasă rezistentă la cele mai dure condiții de lucru și clasic – cu aspect minimalist, asemănător cu ceasurile tradiționale.

gear-3-1

Stanga-Sus: Minimalist | Dreapta-Jos: Military

Caracteristici tehnice:

1.3 inch măsoară în diagonală display-ul circular AMOLED ce oferă o rezoluție de 360×360 pixeli. Display-ul este protejat la exterior de sticla Gorilla Glass, Gear 3 fiind certificat IP68 – rezistență la praf și apă.

Puterea de procesare este asigurată de un procesor dual-core tactat la 1.0 GHz, alături de 768 MB memorie RAM. Gear 3 are o capacitate totală de 4 GB, slotul de card SD nefiind prezent pe device-ul smart.

gear-3-2

Samsung pretinde că bateria smartwatch-ului Gear 3 oferă o autonomie de aproximativ 4 zile cu o singură încărcare.

Deocamdată nu au fost oferite mai multe detalii legate de prețul de comercializare

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *