Vezi cum arată primii ochelari de soare de la SNAPCHAT, capabili să filmeze

capture

La începutul acestui an, Snapchat a anunțat dezvoltarea unei perechi de ochelari fashion – Spectacles – capabili să înregistreze video și să fotografieze. Trecând peste faptul că nu au experiență în domeniul hardware, Snapchat a lansat o pereche de ochelari fashion, meniți să pună zâmbetul pe buzele tuturor utilizatorilor.

Mizând pe ideea de distracție și fantezie, Snapchat a produs ochelarii Spectacle. Modelați în forma celebrei fantome zâmbitoare, ochelarii integrează în partea stângă o cameră de filmat, iar în partea dreaptă LED-uri circulare care se declanșează în momentul în care utilizatorul înregistrează o secvență, oferind astfel conținutului video înregistrat în condiții slabe de iluminat o calitate îmbunătățită.

capture4

Cum funcționează ?

Ochelarii se conectează la smartphone prin intermediul serviciului Bluetooth.

Acționând butonul dedicat amplasat pe rama ochelarilor, utilizatorul declanșează înregistrarea unui clip de 10 secunde. Lungimea videoclipului poate fi extinsă la 30 de secunde dacă utilizatorul acționează același buton prin dublă apăsare. Odată încheiată filmarea, ochelarii partajează conținutul cu smartphone-ul, iar prin intermediul aplicației Snapchat utilizatorul are posibilitatea editării secvenței video înainte de a o publica.

 

Compania spune că doar un număr limitat de ochelari va fi produs, iar prețul de comercializare va fi de 130 de dolari.

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *