WOW! Vezi cum arată ultima motocicletă prezentată de BMW

vision-100

Pentru a marca aniversarea cu numărul 100, BMW Motorrad a încărcat un videoclip în care prezintă al patrulea prototip al motocicletei viitorului. Conceptul Motorrad Vision 100 ar fi atât de inteligent încât se presupune că utilizatorul nu ar avea nevoie de cască sau costum de protecție.

Cheia noului prototip ar fi un sistem de autoechilibrare care menține motocicleta în poziție verticală, oferind astfel asistență începătorilor care sunt predispuși să comită greșeli în timpul utilizării.

vision-100_1

Conform BMW, rolul tradiționalului bord va fi suplinit de o pereche de ochelari smart care îi vor transmite bikerului informațiile necesare. Astfel, viteza de deplasare, nivelul de combustibil sau informațiile legate de traseu vor fi afișate pe display-ul ochelarilor smart.

Pe lângă design-ul SF, motocicleta este prietenoasă cu mediul, propulsorul electric având zero emisii.

sursa video

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *