Așteptarea a luat sfârșit! Fani TopGear, trebuie să vedeți primul trailer al show-ului Grand Tour!

grand-tourGrand Tour este noul show produs de gigantul Amazon ce îi va avea drept protagoniști pe îndrăgiții prezentatori Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May. Primul episod al sezonului va avea premiera pe data de 18 Noiembrie.

Fiind în faza de promovare, Amazon a scos primul trailer al sezonului de debut, trailer ce a stârnit deja emoție printre pasionații de autovehicule puternice.

Vechiul format utilizat în cadrul producției de sub egida BBC, când prezentatorii aveau studioul într-o locație fixă din Marea Britanie, este înlocuit acum de Amazon. Show-ul va avea un cort gigant care va călători dintr-o țară în alta având spectatori din țara locală la fiecare episod. Episoadele vor fi difuzate în fiecare săptămână pe platforma Amazon Prime. Conform contractului, Amazon va difuza timp de trei sezoane nu mai puțin de 36 de episoade.

În trailer-ul de prezentare al sezonului de debut putem observa faptul că prezentatorii vor testa în stilul caracteristic cele mai puternice super mașini din lume: Porsche 918, McLaren P1 și Ferrari LaFerrari. Astfel, pe lângă tradiționala probă pe circuit, bolizii vor parcurge probe speciale în locații mai puțin obișnuite, cum ar fi pustietatea deșertului. Bineînțeles că nu vor lipsi skijet-urile, tancurile și rablele care vor face deliciul spectatorilor în timpul întrecerilor dintre cei trei prezentatori.

Formatul TopGear a fost mutat de cei trei prezentatori sub un alt nume – GT Grand Tour, după ce unul dintre prezentatori (Jeremy Clarkson) a avut un conflict violent cu unul dintre asistenții de producție, fapt ce a atras încetarea relațiilor contractuale între gigantul britanic BBC și prezentatorul principal al show-ului. Între timp, BBC a anunțat o nouă echipă pentru show-ul TopGear, care este formată din șapte membri noi.

Trecând peste acest aspect, un lucru rămâne sigur: indiferent de producătorul show-ului sau de numele acestuia, carisma celor trei prezentatori va strânge în continuare în fața televizoarelor săptămânal pasionații de autoturisme și entertainment.

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *