OK! Tuturor ne place Coca-Cola, însă acest PC a fost dus la alt nivel

maingear-cocacola-pc-4Compania MainGear a încheiat un parteneriat cu celebra corporație americană Coca-Cola construind un PC personalizat. Carcasa și principalele componente hardware au fost accesorizate cu însemnele băuturii răcoritoare.

Pe lângă componentele hardware de top, MainGear a optat pentru un sistem de răcire modern, bazat pe o pompă de apă și un radiator. Sistemul de răcire funcționează în mod asemănător cu sistemele de răcire de la autoturisme, având rolul de a transfera surplusul de căldură pe care componenta principală – procesorul – o degajă atunci când este utilizat intens.

maingear-cocacola-pc-6

Interesant este modul prin care MainGear a ales să personalizeze chiar și rezervorul de apă, ce a fost deghizat într-o sticlă de suc. Iar pentru ca efectul vizual să fie complet, compania a introdus în sistem un lichid roșiatic care se identifică cu logo-ul companiei Coca-Cola.

maingear-cocacola-pc-5

Carcasa exterioară a fost vopsită în roșu aprins, purtând logo-ul companiei Coca-Cola și celebrul slogan Taste The Feeling.

Componente hardware:
•    Intel i7-6950X 10-Core CPU
•    Dual NVIDIA GTX 1080 Graphics Cards
•    HyperX Fury 16GB DDR4-2666
•    Samsung 950 Pro 512GB M.2 NVMe
•    EVGA X99 Micro 2

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

1 Response

  1. maergaren says:

    asta e pc ul lui ilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *