Microsoft prezintă noua versiune a faimoasei aplicații Paint

 

microsoft-paintCompania americană Microsoft a dezvoltat o nouă versiune a aplicației Paint, special creată pentru sistemul de operare Windows 10.

Având în vedere faptul că Microsoft a neglijat până în prezent aplicația reprezentativă a sistemului de operare Windows, un upgrade al aplicației Paint este mai mult decât binevenit și primit.

Noua aplicație Paint include toate caracteristicile vechilor versiuni, însă vine cu o mulțime de surprize plăcute: posibilitatea de a edita obiecte 3D, foarte multe ustensile noi și nu în ultimul rând mii de obiecte moderne care așteaptă să modeleze planșele utilizatorilor.

Prin intermediul aplicației, utilizatorul are posibilitatea de a crea și edita obiecte 3D mai simplu ca niciodată. Toată interfața grafică este gândită în așa fel încât editarea unei planșe să fie intuitivă, nefiind nevoie de o înțelegere amănunțită a aplicației ca și în cazul programelor profesionale – Photoshop, Illustrator etc.

microsoft-paint-menu

Venind în ajutorul utilizatorului, Microsoft a integrat în Paint o serie nouă de ustensile și instrumente care pot fi utilizate și pentru editarea obiectelor tridimensionale. Astfel, pe lângă clasica perie și marker, au apărut ustensile noi care imită cele mai inedite tipare. La lista lungă de obiecte noi standardizate (2D și 3D), gigantul din Redmond a adăugat și îndrăgitele stickere, care au rolul de a transmite starea de spirit a utilizatorului.

Noul promo în care este prezentată aplicația Paint vine la foarte scurt timp după ce Microsoft a anunțat un eveniment “cu totul și cu totul deosebit” ce va avea loc la finele acestei luni. În cadrul evenimentului, jurnaliștii de tehnologie se așteaptă ca Microsoft să prezinte noua serie de tablete-laptopuri Surface și chiar un PC desktop all-in-one.

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *