Vrei mai multe compatibilități pe Tinder? Vezi mai jos soluția

tindermatch

Tinder oferă o nouă facilitate pentru utilizatorii care își doresc un număr mai mare de compatibilități

Populara aplicație de dating – Tinder – testează în prezent o nouă caracteristică dedicată persoanelor care doresc să aibă mai multe compatibilități cu persoanele de sex opus prin intermediul aplicației. Tinder Boost, propulsează utilizatorul în topul căutărilor, astfel în momentul în care persoanele de sex opus folosesc aplicația, profilurile utilizatorilor care activează opțiunea Boost vor fi afișate în mod distinct în fața profilurilor utilizatorilor obișnuiți. Noua caracteristică este gratuită doar pentru utilizatorii care plătesc pentru aplicația Tinder Plus.

tinder-boost

Profilul utilizatorului este evidențiat timp de 30 minute față de persoanele care folosesc aplicația în proximitatea locației geografice. Compania spune că prin această metodă profilul unui utilizator care optează pentru opțiunea Boost va fi vizualizat de până la 10x  mai mult față de un profil obișnuit.

Utilizatorii care nu au activat serviciul Tinder Plus pot opta doar pentru opțiunea Boost, plătind în funcție de numărul de “propulsări” din mediul virtual.

tinder-boost-price

Atenție însă! Popularitatea vine cu un preț destul de costisitor: pentru un pachet de 10 propulsări, utilizatorul trebuie să plătească 47$.

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *