Vezi cum arată noul video-proiector super portabil PH450 de la LG

PH450U.0

 

Se cunoaște deja faptul că majoritatea video-proiectoarelor de pe piață nu pot rivaliza cu televizoarele la capitolul rezoluție. Însă, video-proiectoarele au un avantaj specific care nu poate fi combătut prea ușor: portabilitatea.

Noul proiector lansat de LG – PH450 are două mari puncte forte: greutatea scăzută și distanța minimă (doar 33 de cm) de la care poate proiecta fără probleme imaginii cu diagonala de 80 cm.

Alt avantaj care merită menționat ar fi bateria integrată ce oferă proiectorului o autonomie de funcționare de aproximativ 2 ore jumătate. Asta înseamnă că pe lângă portabilitate, proiectorul nu depinde de o sursă de curent, utilizatorul având timp suficient să vizioneze un film până la următoarea alimentare cu energie.

lg-proiector-ph-450

Cu un astfel de proiector se pot organiza oricând proiecții decente în aer liber sau în cele mai izolate locuri, iar atâta timp cât se improvizează un fundal alb, lampa care luminează la 450 lumeni va asigura calitatea necesară unei video proiecții excelente.

Iar pentru utilizatorul să aibă parte cu adevărat de o experiență care să nu fie condiționată de tradiționalele cabluri, proiectorul oferă conexiuni Wi-Fi și Bluetooth, astfel, chiar și în lipsa tradiționalului cablu HDMI se pot realiza proiecții fără probleme prin partajarea conținutului multimedia de pe un smarthpone sau laptop.

Însă toată tehnologia vine la pachet cu un cost – 640 de dolari (plus taxe și vama pentru RO) vor coreeni de la LG pentru proiectorul ultra portabil PH 450.

 

 

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *