Super smart! Pizza Hut livrează pizza în cutii dedicate DJ-ilor

pizza hut 1

Lanțul de restaurante Pizza Hut din UK le oferă clienților o nouă surpriză. La fiecare comandă a deliciosului preparat italian, clienții vor avea posibilitatea să mixeze muzică ambientală după bunul plac.

Tradiționalele cutii în care este livrată pizza se transformă într-un mic pupitru dedicat DJ-ilor, permițând astfel clienților să mixeze muzică în timp ce servesc o felie de pizza în compania celor dragi. Cutia în ediția limitată este disponibilă doar în restaurantele din Marea Britanie.

Pentru a materializa prima cutie cu platan și comenzi dedicate DJ-ilor, Pizza Hut a încheiat un parteneriat cu compania Novalia – specializați în producerea echipamentelor electronice imprimate. Cutia se conectează la laptop sau smartphone prin Bluetooth, iar prin intermediul unei aplicații utilizatorii pot partaja conținutul media pe care îl pot mixa după bunul plac.

Pentru a oferi sentimentul de autenticitate al unui pupitru dedicat DJ-ilor, cutia oferă mai multe opțiuni, inclusiv tradiționalele platane (care se rotesc), comenzi pentru volum, și buton dedicat canalului master.

Este clar că echipa de marketing de la Pizza Hut a dat lovitura, aducând zâmbetul pe buzele tuturor clieților care vor comanda o pizza.

Pizza Hut nu este la prima lovitură de imagine de acest gen, în trecut lanțul de restaurante fast food oferind clienților posibilitatea de a viziona conținut multimedia prin intermediul unui video-proiector integrat chiar în cutia de pizza.

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *