Au apărut noi informații privind următorul Apple Watch. Design neschimbat și baterie îmbunătățită

apple-watch-01

Ca în fiecare an, cu cât ne apropiem de luna Septembrie, data în care Apple prezintă cele mai importante noutăți din domeniul tehnologiei, zvonurile cu privire la produsele pe care gigantul din Cupertino urmează să le prezinte publiculul larg se înmulțesc.

Potrivit site-ului AppleInsider, care îl citează pe analistul Ming-Chi Kuo, Apple urmează să lanseze două noi versiuni ale ceasului inteligent Apple Watch. Unul dintre modele va avea integrat un procesor mai performant, iar cealălalt model va include senzori GPS și barometru, care îmbunătățesc capabilitățile de geolocalizare.

Același raport arată ca ambele modele Apple Watch vor avea o baterie nouă, îmbunătățită, care va prelungi autonomia de funcționare a device-ului smart.

La partea de design, nu se anunță nici o schimbare semnificativă, AppleInsider sugerând că noile modele vor avea un design asemănător cu modelul actual, oferind compatibilități cu toate accesoriile comercializate de Apple până în prezent.

Site-ul mai arată că Apple se pregătește să promoveze intens noul device, în special în sectorul fashion, promovându-l ca un accesoriu must have.

Noul ceas inteligent Apple Watch va rula cel mai nou și performant soft marca Apple – watch OS versiunea 3.0.

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *