Usain Bolt – zeul sprintului primește un set personalizat de emoticonuri

usain-bolt-1

Cu doar două săptămâni înainte de Jocurile Olimpice de la Rio, Puma, sponsorul oficial al altelului Usain Bolt a prezentat un set personalizat de emoticonuri care îl înfățișează pe deținătorul recordului mondial în toate ipostazele posibile.

Tastatura Boltmoji cuprinde 41 de emoticonuri și poate fi instalată atât de utilizatorii iOS cât și de cei Android după ce descarcă aplicația direct din magazinele virtuale AppStore și Google Play.

usain-bolt-2

Astfel, internauții au la îndemână un set nou de emoticonuri prin care își pot exterioriza stăriile interioare atunci când trimit mesaje. De la Usain Bolt supărat, fericit sau poziția To Di World cu care atletul s-a consacrat, executând-o după fiecare victorie, internauții îl pot alege pe Usain-ul care îi reprezintă cel mai bine în momentul respectiv.

Puma alege astfel să îl promoveze pe ateltul jamaican ce a doborât recordul mondial la probele sprint 100 m (9.58 secunde), 200m (19.19) și ștafetă. În 2008 Usain Bolt a devenit primul om din istorie ce a obținut trei recorduri mondiale la trei probe diferite în cardul aceleiași olimpiade.

 

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *