Un utilizator a capturat toate cele 142 de caractere Pokemon disponibile în SUA

pokemon-go1

Un tânăr din Statele Unite ale Americii a devenit primul master al jocului Pokemon Go, după ce a colecționat toate cele 142 de caractere disponibile în Pokedex-ul din SUA.

Utilizatorul a postat o captură de ecran a telefonului pe platforma Reddit, arătând fanilor toate cele 142 de animăluțe Pokemon.

Succesul jucătorului a fost garantat de dedicarea totală pe care a oferit-o jocului: timp de 2 săptămâni acesta a petrecut peste 100 de ore utilizând aplicația, acoperind 150 de kilometri pe jos, capturând nu mai puțin de 303 ouă virtuale. Pe parcursul expediției, jucătorul a capturat nu mai puțin de 4269 de caractere Pokemon.

pokemon-go2

Însă potrivit publicației Vox, jocul Pokemon Go are un număr total de 151 caractere, însă restul de 9 caratere virtuale sunt disponibile doar în anumite zone geografice cheie de pe mapamond.

Nebunia Pokemon GO a prins și în România, din ce în ce mai mulți utilizatori dându-și întâlnire în zonele publice în speranța de a captura cât mai multe animăluțe virtuale.

Pentru a juca Pokemon GO, utilizatorul are nevoie doar de un cont Google și un smartphone cu o cameră de fotografiat decentă, capabil în același timp să recepționeze coordonate geografice.

Odată inițializată, aplicația folosește camera de fotografiat pentru a transpune terenul parcurs pe jos de utilizator în mediul realității augmentate, oferindu-i utilizatorului șansa de a captura caractere ce trebuie mai apoi antrenate în vederea bătăliilor cu alți utilizatori.

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *