Aplicația Tinder oferă și mai multe posibilității utilizatorilor singuri

tinder-social1

Populara aplicație Tinder – ce are ca scop “potrivirea” utilizatorilor de sex opus în vederea stabilirii unei posibile relații, adaugă o nouă caracteristica interesantă: Tinder Social

Actualizarea disponibilă momentan doar în  SUA, Martea Britanie și India, oferă utilizatorilor posibilitatea de a creea și gestiona grupuri private. Astfel, prin intermediul grupurilor private se pot planifica diferite activități comune – ieșri în oras, party-uri sau întâlniri spontane între viitoarele cupluri.

tinder-social2

Cum funcționează?

Pentru a utiliza noua caracteristica, utilizatorul trebuie să actualizeze aplicația la ultima versiune, iar odată inițializată, aplicația sugerează activarea opțiunii Tinder Social.

Aplicația trimite invitații prietenilor virtuali, iar mai apoi utilizatorii adaugă în grupuri (prin glisarea în partea dreaptă a fotografiei de profil) prietenii virtuali sau persoanele necunoscute cu care simpatizează. Odată ce este acceptată invitația de alăturare într-un grup, utilizatorul va lua parte la discuțiile private, stabilind diverse acțivități comune cu restul participanțiilor.

tinder-social3

Caracteristica este asemnănătoare cu ceea ce regăsim în prezent la WhatsApp, cu mențiunea că Tinder este o aplicație creată special pentru persoanele care își caută perechea din mediul virtual.

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *