Primele poze de catalog cu Samsung Galaxy Note 7

galaxy-note-7-1

Au apărut primele poze de catalog cu următorul vârf de lance din portofoliul sud-coreenilor de la Samsung – Galaxy Note 7.

Chiar dacă prezentarea oficială va avea loc în data de 2 August, deja se cunosc cele mai importante aspecte despre următorul terminal de top produs de Samsung. Astfel, utilizatorii vor avea posibilitatea de a alege modelul preferat în funcție de culoarea carcasei – auriu, albastru și argintiu și capacitatea de stocare.

Aspectul exterior a device-ului suferă modificări ușoare, inginerii sud-coreeni optând pentru varianta display-ului rotunjit la margini. Tot la aspectul exterior, remarcăm amplasarea celui de-al treilea senzor (poziționat în partea de sus) care este cel mai probabil senzorul dedicat scanării irisului.

galaxy-note-7-2

Chiar dacă nu au apărut informații oficiale, se cunoaște deja faptul că display-ul cu rezoluție impresionantă Quad HD are diagonala de 5.7 inch, iar camera principală este dotată cu un senzor de 12 megapixeli. Ca și noutate, device-ul este certificat IP68, fiind rezistent la apă și praf.

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *