ASUS Zenfone 3 Deluxe este cel mai puternic smartphone al momentului

asus-zenfone-3-deluxe- (2)

Chiar dacă ASUS nu se află pe podiumul companiilor ce produc smartphone-uri, compania taiwaneză acaparează o felie din piața smartphone-urilor încet, dar sigur, oferind utilizatorilor device-uri atrăgătoare cu specificații tehnice de top.

Cel mai nou device din portofoliu, Zenfone 3 Deluxe, ridică și mai mult ștacheta la categoria terminale Android, încoronându-se ca fiind cel mai puternic smartphone de pe piață.

Asus a anunțat încă din luna mai seria device-urilor ZenFone 3, însă doar acum au apărut primele detalii despre componentele hardware ale terminalelor smart. Conform Engadget, ZenFone 3 Deluxe, va fi primul smartphone ce va beneficia de cel mai puternic procesor produs de Qualcomm – Snapdragon 821. În teorie, Qualcomm susține că noul cip oferă performanțe de până la 10 x mai ridicate față de procesoarele din generația trecută.

Pe lângă procesorul Snapdragon 821, puterea de procesare a terminalului va fi asigurată de un modul de 6 GB memorie RAM. Pentru a elimina și problema spațiului de stocare, ZenFone 3 Deluxe asigură o capacitate de stocare de 256 GB, care poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD.

asus-zenfone-3-deluxe- (1)

Camera principală, amplasată în partea de sus a carcasei spate are un senzor de 23 megapixeli ce integrează tehnologia TriTech Focus. Camera secundară are un senzor de 8 megapixeli, fiind perfectă pentru împătimiții de selfie-uri. Bateria de 3000 miliamperi ar trebui să asigure o autonomie de aproximativ 2 zile de funcționare. Display-ul Super AMOLED de 5.7 inch cu rezoluție Full HD va fi încadrat în premieră pentru ASUS de o carcasă metalică de tip unibody.

Alte caracteristici interesante: tehnologie Quick Charger 3.0, senzor amprentă și laser autofocus.

Fanii ASUS pot achiziționa cel mai puternic smartphone disponibil la ora actuală pe piață pentru suma de 780 dolari.

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *