Ai văzut cum arată noile emoticon-uri din iOS 10 ?

emoticon1

În cadrul conferinței anuale WWDC, dedicate dezvoltatorilor software, Apple a prezentat următoarea versiune a sistemului de operare dedicat terminalelor iPhone – iOS 10.

Pe lângă funcțiile noi menite să îmbunătățească și mai mult experiența de utilizare a device-urilor iPhone, Apple a introdus o serie nouă de emoticon-uri care au rolul de exprima virtual emoțiile pe care utilizatorul dorește să le transmită persoanelor apropiate prin intermediul mesajelor.

Gigantul din Cupertino a oferit fanilor o imagine clară despre noul set de emoticon-uri ce se va instala automat odată ce device-ul va fi actualizat la versiunea iOS 10. Persoanele ce au instalat deja versiunea beta a sistemului de operare au descoperit patru noi categorii de emoticon-uri distincte. În mod similar Facebook-ului, Apple le va permite dezvoltatorilor software să integreze emoticon-uri personalizate sau gif-uri direct în interiorul aplicației.

Noul set de emoticon-uri inspirate parcă de device-urile Mac aduc un plus de originalitate. Astfel, pictogramele tradiționale prind viață, executând mișcări circulare amuzante care aprobă sau dezaprobă gândurile utilizatorului.

Sursa foto: Mashable

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *