Ziua internațională a gogoșilor sărbătorită în mare fel de Nissan

nissan_donut_day (2)Producătorul japonez de autoturisme Nissan cinstește în mare fel ziua internațională a gogoșilor. Pasionații de autoturisme preparate pentru distracții de circuit cu siguranță că apreciază cel mai reușit model nișat produs de Nissan – GT-R. Modelul lansat în 2007 a câștigat rapid popularitate în rândul pasionaților de adrenalină, datorită designului spectaculos și a propulsorului de 3,7 litri ce dezvoltă nu mai puțin de 478 cai putere.

Pentru a marca corespunzător semnificativa zi de 03 Iunie, producătorul japonez a încărcat un clip în care cinstește tradiționalele gogoși. Drift-urile în cerc, denumite în limbaj de cartier „gogoși” sunt omagiate de Nissan prin noul model – 370Z NISMO. Fratele mai mic al GT-R-ului catalogat la 41.999 dolari, se face rapid remarcat pe șosea datorită design-ului sportiv și a propulsorului de 3.7 litri. Ajuns la cea de-a șasea generație, propulsorul Z V6 este considerabil îmbunătățit, dezvoltând 350 cai putere. De altfel, japonezii își pun retoric întrebarea „care este cea mai bună metodă de a decora o gogoașă?”.

nissan_donut_day (1)

Marcând ambele sensuri ale cuvântului „gogoașă”, legendarul pilot de Formula Drift, Chris Forsberg, driftează peste aproape 1.2 tone de decorațiuni multicolore, ornamentând astfel un set de 6 gogoși apetisante.

Urmăriți rezultatul mai jos:

 

 

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *