Următorul AppleWatch va avea integrată o cameră de fotografiat

applewatch-01

Apple a înregistrat două patente care oferă noi indicii despre următoarea ediție a ceasului inteligent AppleWatch pe care compania se pregătește să îl prezinte publicului larg în luna septembrie.

Potrivit Patently Apple, gigantul din Cupertino a depus o serie de brevete ce ar urma să producă modificări la aspectul exterior al ceasului inteligent AppleWatch. Conform schițelor, Apple dorește să integreze o cameră de fotografiat și două butoane de acțiune ce vor fi amplasate în partea stângă a carcasei.

Conform brevetului depus de Apple, camera integrată în device va oferi utilizatorului posibilitatea de a captura obiectele din spațiul înconjurător precum și înregistrarea codurilor de tip QR.

https---blueprint-api-production.s3.amazonaws.com-uploads-card-image-119350-Apple-Cam

Mai multe butoane de acțiune

Pe lângă butonul central de acțiune și rotița circulară ce permite navigarea printre aplicații și meniu, următoarea ediție a ceasului inteligent AppleWatch va mai avea integrate două butoane noi, amplasate în partea stângă a carcasei. Chiar dacă în schiță butoanele marcate generic 112 și 114 nu au detaliate funcțiile specifice, cu siguranță că experiența de utilizare a smartwatch-ului va fi și mai plăcută, utilizatorul având la dispoziție de acum și mai multe opțiuni de a selecta și acționa diverși parametri.

applewatch-2-patent

A doua ediție a ceasului inteligent integrează cea mai nouă versiune a sistemului de operare watchOS care, potrivit celor de la Apple, va rula și mai rapid aplicațiile și task-urile primite de la utilizator. Printr-o comparație făcută live în cadrul conferintei WWDC, Apple arată că noua versiune a sistemului de operare inițializează de până la 4 ori mai repede aplicațiile și funcțiile adiacente.

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *