Șoferul acesta încearcă să scape de Poliție cu ajutorul fumului și a elicelor metalice

urmarire-politie

Inspirat parcă din filmele de acțiune marca James Bond – Agentul 007, unde spionul britanic reușește de fiecare dată să piardă urma urmăritorilor, folosind capcane high-tech, un șofer din Lituania a încercat să procedeze la fel cu forțele de ordine după ce a fost somat să oprească autovehiculul.

Departamentul Poliției Rutiere din Lituania a făcut publică o înregistrare video, în care un agent rutier urmărește un șofer ce a refuzat să se conformeze ordinelor de a opri autovehiculul.

În încercarea de a pierde urma echipajului de poliție, șoferul inspirat de acțiunea filmelor de la Hollywood a lansat fum și elice metalice menite să oprească autoturismul brigăzii rutiere. Nu doar că manevra desprinsă parcă din seria peliculelor marca James Bond nu i-a reușit, dar autoturismul a fost ulterior blocat la intrarea pe autostradă, șoferul fiind arestat și încarcerat.

Rămâne însă următoarea întrebare: Cum de un om presupus a fi în toate facultățile mintale (bănuind faptul că în Lituania șoferii posedă permis de conducere și în urma admiterii unui examen psihologic) a fost în stare să își echipeze autoturismul cu astfel de “accesorii”?

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *