Super Cool – Fuji prezintă accesoriul obligatoriu al entuziaștilor foto

Instax Share SP-2 (1)

Fujifilm, celebra companie Japoneză ce oferă soluții profesionale fotografilor, prezintă Instax Share SP-2, imprimanta portabilă ce printează instantaneele pe loc.

Ajunsă la ediția cu numărul doi, imprimanta portabilă Instax Share SP-2 este mult mai rapidă, finalizând în doar 10 secunde un instantaneu. Fujifilm mai îmbunătățește un aspect față de primul model prezentat în cadrul târgului de la CES din 2014, eliminând considerabil o parte din zgomotul de fundal pe care device-ul smart îl emitea în momentul în care lista fotografia. Chiar dacă printează doar într-un format predefinit – Instax film cu diagonala de 2 inch, imprimanta oferă utilizatorului o serie de filtre și modele predefinite menite să îmbunătățească calitatea fotografiilor. Ajustarea luminozității, a expunerii sau a contrastului sunt doar câteva dintre opțiunile pe care utilizatorul le poate personaliza înainte de a lista instantaneul preferat.

Instax Share SP-2 (2)

Imprimantele portabile au revenit în atenția publicului datorită simplității și ușurinței cu care pot lista un instantaneu, creând astfel o amintire ce dăinuie pentru o perioadă îndelungată de timp. Pe lângă aspectul practic, calitatea fotografiilor a fost mult îmbunătățită, oferind o experiență cu adevărat interesantă fotografilor entuziaști.

Aplicația dedicată (disponibilă în magazinele virtuale Google Play și AppStore), ce conectează smartphone-ul sau tableta la imprimantă, permite de acum imprimarea a două fotografii pe o singură pagină. Pentru entuziaști, Fuji a introdus chiar și un cadru prestabilit intitulat real time, ce oferă posibilitatea ca utilizatorii să imprime informații legate de dată, loc, condițiile atmosferice, temperatură și chiar umiditate, oferind astfel o doză de autenticitate fotografiilor înregistrate de terminalele smart.

Imprimanta portabilă va fi disponibilă începând cu luna Iulie pentru suma de 199 $.

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *