Dual-Camera pentru iPhone 7?

iphone7-camera12

Una dintre cele mai controversate informații referitoare la următorul vârf de gamă din portofoliul celor de la Apple – iPhone 7  susținea că următorul terminal ce urmează să fie lansat în septembrie de Apple nu ar mai avea integrată tradiționala mufă jack de 3.5 mm, născând foarte multe controverse printre fanii iPhone.

Însă conform ultimelor imagini scăpate din interiorul fabricii Foxcon, acolo unde se asamblează device-urile iPhone, arată că Apple nu este încă pregătită să renunțe la portul jack care a creat atâtea discuții și scenarii printre fanii gigantului din Cupertino. Pozele mai oferă un indiciu interesant: se pare că unul dintre modelele pregătite pentru această toamnă, mai exact cel cu diagonala display-ului de 4.7 inch oferă suport pentru două cartele.

iphone-7-dual-sim-leak

Componente iPhone 7: display, slot dual sim, camera dual-lens

Alte noutăți notabile ar fi mărirea capacității de stocare la 256 GB datorită memoriei produse de SanDisk și echiparea device-urilor cu camere principale de tip dual-lens, care ar trebui să fie mult mai performante față de ceea regăsită în prezent la iPhone 6s și 6s Plus.

Mai este puțin până la cel mai important eveniment al toamnei, atunci când Apple va prezenta vârfurile de lance, însă după cum ne-am obișnuit deja, terminalele încep să prindă contur pe baza imaginilor și a informațiilor scăpate din interiorul sau de la persoanele apropiate companiei din Cupertino.

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *