OK! Biblia a fost tradusă cu ajutorul emoticonurilor :))

Biblia-Emoticonuri

În fotografia de mai sus aveți “tradus” un text din cartea Facerii – Geneza, unde cuvintele cheie sunt înlocuite cu emoticonuri. Text original: „Dumnezeu a văzut că lumina era bună; şi Dumnezeu a despărțit lumina de întuneric.

Inevitabilul s-a produs: Cartea Sfântă a fost actualizată pentru secolul 21 cu o serie de emoticonuri, integrându-se mai bine în peisajul digital. Potrivit publicației The Guardian, un translator anonim a revizuit ediția King James, utilizând o serie de emoticonuri, înlocuind astfel o serie de cuvinte cheie.

Ediția intitulată Scriptura pentru Milenari a fost editată în aproximativ şase luni de zile, fiind tradusă de un program realizat de autorul anonim. Peste 80 de emoticonuri distincte au înlocuit 200 de cuvinte cheie. “Ediţia specială” poate fi descărcată din magazinele virtuale pentru aproximativ 3 dolari.

Ionut Sandu

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *