Huawei lansează o colecție fashion de brățări inteligente

Honor Band A1 (2)

Compania chinezească Huawei, recunoscută pe plan mondial datorită smartphone-urilor cu configurație de top, însă comercializate la prețuri decente, a prezentat o nouă serie de brățări inteligente.

Honor Band A1 este o brățară inteligentă ce se focalizează pe monitorizarea activităților de tip fitness & health, înregistrând activitatea cardiacă, numărul pașilor efectuați, caloriile arse și somnul utilizatorului. Brățara inteligentă include și o caracteristică cel puțin interesantă: integrarea unui senzor UV, ce oferă utilizatorului informații despre puterea radiaților solare, oferindu-i indicații dacă este necesar să își protejeze pielea de soarele arzător.

Honor Band A1 (1)

Honor Band A1 partajează informațiile cu utilizatorul prin intermediul unei aplicații dedicate, iar display-ul LED integrat va oferi informații despre apeluri și mesaje. Brățara are un acumulator de 70 de miliamperi ce rezistă cu o singură încărcare nu mai puțin de 28 de zile lucrătoare.

Versiunea cu brățară din silicon va fi comercializată la prețul de 15 dolari, iar modelul puțin mai arătos, cu brățara din piele, va fi comercializat pentru suma de 30 de dolari.

 

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *