Hai și tu la cea mai mare conferință IT din Cluj-Napoca!

img4

Aflat la cea de-a 2-a ediție în Cluj-Napoca, evenimentul DevTalks va reuni peste 600 de specialiști IT, Software Developeri, Web Developeri, Team Leaderi, Software Engineering, IT Consultants sau Freelanceri. Cei prezenți vor avea parte de oportunități de învățare, networking și posibilitatea de a se pune la curent cu cele mai noi trenduri tehnologice, respectiv recomandări de bune practici.

Evenimentul va avea loc în Cluj-Napoca, miercuri, 11 mai, la Liberty Technology Park, iar în cadrul evenimentului din acest an vor urca pe scenă peste 40 de speakeri din România şi ţări precum SUA, Germania, Olanda şi Anglia.

DevTalks Cluj-Napoca le oferă participanților o adevărată experiență, proiectul fiind împărțit în 4 scene diferite, fiecare scenă oferind informații și oportunități de dezvoltare: Scena Mobile, Scena Web, Scena Infrastructure of Internet și Scena Transition to 2020.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial DevTalks

Pun la bătaie patru invitații la acest eveniment -> trimite un email la concurs [at] jontech[.] ro si spune-mi în 2-3 rânduri de ce vrei să participi la DevTalks. Marți, ora 20:00 anunț câștigătorii.

image003

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *